Fortsätt till huvudinnehåll

Min Bokmässa

Om en vecka är det dags för Bokmässan i Göteborg. För mig är det årets högtid och jag älskar att vimla omkring bland böcker, författare och allt annat som finns att se. I år kommer jag tyvärr inte besöka mässan så mycket som jag brukar och det beror såklart på vår nye familjemedlem, Billy. Men på fredagen har jag fixat "valpvakt" och ska vara på mässan hela dagen. Det är även då jag har mina officiella åtaganden ... Hoppas vi ses!

29 september

* Klockan 10.00-10.30: Varför skriva lättläst? på Litteraturscenen. Lina Stoltz och jag talar om böcker, målgrupper och våra egna drivkrafter att skriva på lättläst svenska. Samtalsledare är Gabriella Håkansson.

* Klockan 11.00-11.30: Författarhäng hos Nypon och Vilja förlag i monter C05:22. Välkommen att prata lättläst i allmänhet och mina böcker i synnerhet.

Kommentarer

 1. Det ska bli så himla roligt! Kommer och kollar och hälsar, så klart:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Julafton för bokälskare. Ska bli så kul att ses!

   Radera
 2. Jag har skrivit in dina programpunkter, hoppas hinna med någon av dem.
  Åh, en valp slår ju förstås bokmässan... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Valpen är fin! Kanske åker jag in till mässan på söndagen, när övriga familjen är ledig. Fast då har du åkt hem igen, väl?

   Radera

Skicka en kommentar