Fortsätt till huvudinnehåll

Nypon och Viljas vårmagasin

Det är dags att smyga igång vårterminens arbete ... Jag brukar inte klaga över vädret men jag tror inte att jag ljuger när jag påstår att detta jullov varit det regnigaste i mitt liv. Jag är så snösjuk! Och det har tydligen fallit väldigt mycket av den vita varan längre upp i landet. Nåja, vi har varit på bio tre gånger under lovet och igår sken solen när vi fångade Pokémons runt fästningen i Varberg.

Idag piggar jag upp mig med att bläddra i Nypon och Viljas nya vårmagasin. Där finns massor av härlig lättläst litteratur, bland annat mina nya böcker: Linus och Morris, Minifakta om djurungar hemma, Fakta om dansband och Middag för två. Du hittar även artiklar där jag berättar om mitt arbete med serierna Djurdoktorn och Emmas liv.

Än så länge går det bara att bläddra digitalt men självklart kan du beställa papperskataloger från förlagen.

Till Nypon förlags vårmagasin 2018

Till Vilja förlags vårmagasin 2018
Kommentarer