Fortsätt till huvudinnehåll

Snart är det bokmässa!

I slutet av denna stressiga månad ska jag både varva upp och ner med årets höjdpunkt: Bokmässan i Göteborg. Jag har planerat att besöka mässan under torsdag, fredag och söndag. Troligtvis skippar jag att köpa seminariekort även i år, det finns så många bra (gratis!) programpunkter på mässans olika scener. Och självklart vill jag tipsa om min egen medverkan ...
Att skriva om och för barn med funktionsnedsättning
fredag / 28 september / 2018
12:00-12:25
Scen Litteraturscenen, A-hallen Monternummer A01:60

Utifrån personliga erfarenheter samtalar författarna Ann-Charlotte Ekensten, Lotte Lannerberth och Anna Pella om vikten av mångfald i litteraturen.
Det är jag som leder samtalet och vi kommer att fokusera på vad mångfald i det här sammanhanget betyder för oss, varför vi tycker att det är viktigt och hur detta gjorde oss till författare. Givetvis med koppling till våra senaste böcker. Välkommen att lyssna!

Kommentarer

  1. Jag kommer självfallet att vara där. Det blir trevligt att ses igen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Perfekt att vi har efter varandra :-)

      Radera

Skicka en kommentar