Fortsätt till huvudinnehåll

Region Hallands kulturprogram

Goda nyheter! Nu finns litteratur med i Region Hallands subventionerade kulturprogram för barn och unga. Och mina författarbesök och skrivlektioner har valts ut som ny programpunkt!

Det innebär att skolor och bibliotek i Halland kan boka mig till ett lägre pris, då regionen står för halva kostnaden. Det här är inte samma sak som Kulturrådets bidrag Skapande skola, utan en lokal satsning. Priset som nämns i programmet är det subventionerade priset och där ingår allt - det vill säga lektionen/föreläsningen, resa och eventuell övernattning. Utbudet i kulturprogrammet gäller höstterminen 2019 och vårterminen 2020 och kan bokas fram till 1 oktober 2019.

På Region Hallands webbplats finns all information om vad som gäller vid bokningar och ett tips är att stämma av bokningen med kommunens kultursamordnare. I kulturprogrammet finns även programpunkter inom dans, film, musik, konst och teater, men här fokuserar jag på litteratur.

Användbara länkar för bokning av författarbesök och skrivlektioner i Halland:

Min programpunkt, Läsglädje för alla!

Bokning av kulturprogram

Kommunala kultursamordnare


Hör gärna av dig om du vill veta mer eller boka mig för författarbesök och/eller skrivlektioner. Du når mig via e-post: ekensten(at)gmail.com

Kommentarer