Fortsätt till huvudinnehåll

Upp och ner

Den här veckan har burit med sig många bra saker ...

Min medverkan i Region Hallands subventionerade kulturprogram för barn och unga, har jag redan bloggat om.

Jag har blivit bokad till en inspirationsföreläsning för läsombud som arbetar på gruppboenden och i daglig verksamhet. Ett önskemål är att jag bland annat ska berätta om mitt arbete med böckerna om Emmas liv. Det här ska bli så roligt!

Minifakta om kattungar och Minifakta om hundvalpar har fått fantastiskt fina omdömen hos Västmanländskan.

Carolinas skisser till sjunde boken i serien Djurdoktorn ramlade ner i inkorgen och det är alltid lika spännande att se hur mina ord tolkas i bild.

Jag har fått redovisningen av förra årets försäljning av mina böcker och kunnat fakturera min royalty. En annan dag ska jag blogga om författarekonomin men kort sagt består mina inkomster av royalty, biblioteksersättning och författarbesök/föreläsningar. Emellanåt arbetar jag även med andra skrivrelaterade uppdrag.

På nersidan då? Jag har inte skrivit så mycket nytt. Kombinationen av att ha för mycket annat (familjerelaterat) att tänka på, administrativt arbete och slösurfande, har stulit mitt skriv.

Jag avslutar med en bild av mina hittills toppsäljande titlar: Fakta om älgar, Taggad på Insta, Linus och Tim och Minifakta om djurungar hemma. Självklart har äldre böcker haft längre tid att etablera sig och jag kan stolt konstatera att alla böcker i serierna Djurdoktorn och Minifakta om djurungar är populära. Trevlig fredag!

Kommentarer

  1. Tänk, du kör verkligen författargigget på allvar. Jag är full av beundran.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har ju sagt upp mig från mitt andra jobb ... ;-)

      Radera

Skicka en kommentar