Fortsätt till huvudinnehåll

Nytt år!

Dags för årets första blogginlägg. Det kommer inte bli ett inlägg med en massa planer. Jag har fullt upp med arbete under januari och februari, sedan får vi se. Under årets första arbetsdagar har jag jobbat med faktaboken om Marie Curie. Det är svårt att skriva lättläst om fysik och kemi, det kan jag lova. Att det dessutom finns väldigt mycket stoff om Madame Curie gör urvalet till en prövning. Men det är fortfarande roligt!

För övrigt avslutade jag mitt eknomiska år i balans och då menar jag balans mellan debet och kredit i bokföringen. Även om den totala kassakistan gärna hade fått vara större, är det alltid skönt att slippa leta efter tråkiga diffar. Nu ska jag skapa ett nytt bokföringsår i mitt system och en ny pärm till bokhyllan, sedan är firma Ekensten redo för det nya året. Nu kör vi 2020!

Kommentarer