Fortsätt till huvudinnehåll

Varför skriver du om camping?

Nypon förlags vårkatalog är på väg ut till skolor, bibliotek och andra kunder. Självklart hittar du alla mina böcker i katalogen och den här gången svarar jag även på frågan: Varför skriver du om camping?

Om du är nyfiken på svaret så kommer det här ...

Bland husvagnar, husbilar och tält kan nästan vad som helst hända. Det är därför jag älskar att skriva campingäventyr. När det gäller Tyra och hennes pappa så började min fantasi arbeta när jag såg en husvagn som liknar deras silverkula …

Jag gillar att lyssna på fåglar och grilla korv i skogen. Friluftsliv har alltid varit viktigt för min familj och då är steget till camping inte långt. Nu har vi dragit runt med husvagn i Sverige i tio år och fått uppleva vacker natur, fantastiska sevärdheter och spännande aktiviteter. Samtidigt har jag märkt att camping som semesterform erbjuder härliga upplevelser för många olika familjer. Därför kan mina böcker om Tyras husvagn både skapa igenkänning och lockar till nya äventyr – allt beroende på läsarens tidigare erfarenheter.

Är du sugen på att läsa böckerna i serien Tyras husvagn så hittar du dem bland annat hos Nypon förlag och Bokus. Eller på de flesta bibliotek!

Här kan du läsa hela katalogen i digital form och om du vill ha ett eget pappersexemplar så kan du beställa det från Nypon förlag, skicka bara ett mail till: info(at)nyponforlag.se

Trevlig helg!Kommentarer