Fortsätt till huvudinnehåll

Böcker 2021

Virusvåren har inte gjort det enklare för mig att skriva. Även om jag har mer tid på kontoret än jag brukar ha under en vårtermin, så lyser skrivlusten med sin frånvaro. Nu är jag inte sorten som väntar in lust, jag nöter på ändå. Fast jag hade förväntat mig ett större sug efter att skapa nytt. Men arbetsbördan var stor i början av året, kanske tappade jag orken lite. 

EN bok blir det i alla fall 2021! Jag fick precis okej på mitt manus till Minifakta om djurungar i regnskogen. Jag har redan tagit fram bilder och jag vågar lova att även den här boken kommer bli superfin! 

Men visst hoppas jag få ut fler böcker nästa år. Idag började jag arbeta om uppföljaren till Taggad på Insta. Det är inte första gången jag skriver om detta manus. Nu har jag konstruktiva synpunkter och ny research i ryggen och jag hoppas att detta ska ta mig i mål. Jag skulle även vilja att det blir en ny Djurdoktorn och kanske ytterligare någon bok, men då gäller det att jag jobbar på. Inget är klart innan det är klart ... 

regnskog
Rosina Kaiser/Pixabay Kommentarer