Fortsätt till huvudinnehåll

Fredagsblogg

 Det blev visst en fredagsblogg ... Den här veckan har jag jobbat med ett gäng manus och haft ett digitalt författarbesök på Henåns skola. Författarbesöket gick bra; väl förberedda elever och fungerande teknik! Jag blev verkligen glad över den fina responsen jag fick efteråt ...

"Besöket var digitalt för en särskoleklass och det gick jättebra! Eleverna var väldigt nöjda och författaren inspirerade till läslust! Läraren hade också förberett eleverna på ett väldigt bra sätt, så det hela får högsta betyg!"

Flera olika manus har passerat mitt skrivbord under veckan och ibland är det nästan svårt att summera. Jag har arbetat med två översättningar av lättlästa faktaböcker, letat bilder till min biografi om Gustav Vasa, skrivit det femte manuset till serien Mia och Tarek. Och kommit ikapp med min bokföring ... puh! Dessutom letade sig mina friex av vårens böcker hit, så nu har äntligen fått klämma lite på dem. Fina!

Nu väntar helg och i nästa vecka blir det mer Gustav Vasa, blandat med lättläst feelgood. Jag har fått feedback på mitt manus från redaktören på LL-förlaget och formgivaren Emma Graves har fått uppdraget att göra omslaget. Peppen är total, hon gör fantastiska omslag!

Så här kan det se ut inför ett digitalt författarbesök ... Trevlig fredag!Kommentarer