Fortsätt till huvudinnehåll

Ny fredagsblogg!

 Det blir en fredagsblogg igen ... och det brukar ju innebära att det varit en snärjig vecka. Jag har väl egentligen haft en helt normal arbetsvecka, men det har varit fix med en massa olika saker och då är det svårt att samla ihop tankarna kring ett blogginlägg. 

Jag har, precis som jag skrev förra fredagen, arbetat med Gustav Vasa och med min lättlästa feelgood som kommer på LL-förlaget. Jag har även ägnat mig åt skrivuppgifter på kursen Mosaik med Monika. Tyvärr har jag inte riktigt kommit loss så som jag hoppats och det beror väl på att jag fixar med så mycket annat samtidigt ... 

Jag har börjat kontakta alla klasser där jag ska göra författarbesök under Litteraturveckan i Göteborg. Litteraturveckan arrangeras vecka 12 och i år är sker allt digitalt och det känns bra. Även om jag gillar fysiska besök så är det bättre att tidigt veta vad som gäller och planera efter det. Och jag säger det igen, digitala författarbesök funkar faktiskt långt över förväntan! 

Mina nya böcker har börjat nå ut och under veckan har jag intervjuats av tidningen Norra Halland, vilket resulterade i en jättefin artikel. Jag tror att artikeln hamnar på webben om ett tag, så jag återkommer till den. 

Jag har också sett att boken Snusk på Snapchat hittat till många bibliotek, vilket är superkul! Snusk på Snapchat är ju en fristående fortsättning till Taggad på Insta - och tyvärr har nytrycket av Taggad blivit försenat. Men håll ut - Taggad på Insta kommer, fast det dröjer till mars. Lägg gärna en bevakning om du vill beställa boken. 

Trevlig fredag!
Kommentarer