Fortsätt till huvudinnehåll

2014 - ett skrivarår

2014 har verkligen varit ett skrivrelaterat år i mitt liv. Fyra böcker har kommit ut och mött sina läsare, vilket känns helt fantastiskt. Jag får fortfarande nypa mig i armen när jag ser bilder på barn med Tage på camping eller läser att klass 8 C på en skola någonstans i Sverige har ett arbete kring Nyårsfesten. Samtidigt känns det helt naturligt – det är det här jag vill!

Under året har jag lärt mig massor om hur en bok blir verklighet, om hur bokbranschen fungerar och vad som krävs för att marknadsföra sina böcker. Jag är på långa vägar fullärd, men jag börjar inse vilka bitar som är viktigast för mig.

Mitt nyårslöfte till mig själv blir att göra allt jag kan för att skriva och få ut ännu fler böcker till ännu fler läsare ... Nu när 2015 lurar runt hörnet vet jag att det åtminstone blir fyra nya böcker nästa år: två om Tage och två om Emma. Och för att det ska bli några böcker 2016 har jag gått ner i tjänst på mitt dagliga arbete. Visserligen främst för att plugga, men jag tror ändå det kommer generera lite mer skrivtid än annars. Dessutom korsbefruktar språkträning och skrivande varandra.

Så ett Gott Nytt Skrivar-år önskar jag dig som skriver, ett Gott Nytt Läsar-år önskar jag dig som läser och ett helt vanligt Gott Nytt År önskar jag dig som allra helst vill ha det! På återhörande 2015 ...

Kommentarer

 1. Samma! Vad läser du för lurs?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gott nytt år Ingerun! Jag läser till handledare i Karlstadmodellen, språkträning för personer med olika språksvårigheter.

   Radera
 2. Gott nytt skrivår! Och gott nytt utgivningsår!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gott nytt år Sofia! Utgivningar, det hoppas vi på :-)

   Radera

Skicka en kommentar