Fortsätt till huvudinnehåll

Kulturvecka

Det här har varit en kulturvecka av rang. I tisdags var jag på julavslutning med BarnBoksNätet. Eftersom jag precis blivit medlem i det här sällskapet (som är en del av Författarcentrum Väst) var det första gången jag var med vid en sammankomst. Och det var en fin premiär eftersom det vankades julklappar ... För övrigt åt vi indiskt och pratade om förlag, signeringar och böcker som skrivits och ska skrivas.

Igår var jag och såg Tartuffe på Göteborgs Stadsteater. En vän och jag har som mål att komma iväg på teater två gånger om året. Tyvärr lyckas vi oftast bara en gång, men desto trevligare då! Det är så skönt att sjunka ner i en fåtölj och bara få ta in vad andra levererar. Vi upplevde föreställningen som lite trögstartad men sedan kom det igång och de snärtiga rimmade replikerna lockade fram många leenden. Johan Ulveson är i högform! Och även Carina M Johansson.

Mitt eget skapande går just nu lite trögt. Jag är "mellan manus" och vet inte riktigt vad jag vill jobba med. Jag väntar även på en del besked kring inskickade manus och det förlamar mig lite. Eller är det julstressen som påverkar mig? Jo, kanske lite.

Kommentarer

 1. Å teater, har inte varit på HUNDRA ÅR, eller i alla fall 6-7. Blev så himskans sugen nu! Hoppas du kan förtränga julstressen, jag blundar och repeterar Ikeas senaste reklamslogan om och om igen; Det blir jul ändå! Ha en go en!

  SvaraRadera
  Svar
  1. God jul själv, Karin! Du har en sista chans i adventslotteriet nu på söndag :-)

   Radera
  2. Tack! Just det, jag är med, 3:e gången gillt kanske! :-)

   Radera

Skicka en kommentar