Fortsätt till huvudinnehåll

Andra advent - ny utlottning

Den andra tävlingsomgången är avslutad! Men du har en ny chans på söndag den tredje advent.

Nu är det dags igen och den här veckan lottar jag ut Hoppborgen. Det finns mycket kul att göra på en camping. Där finns lekplats, hoppborg och många fina husvagnar. Väldigt många. Man skulle kunna gå vilse ...

Böckerna i serien Tage på camping vänder sig till nybörjarläsare 6-9 år, men passar även bra att högläsa för yngre barn.

Om du vill vara med i utlottningen, lämna en kommentar till det här inlägget eller skicka ett mail till adressen: ekensten(snabel-a)gmail.com

Tänk på att din kommentar måste leda till en källa där din e-postadress finns. Jag behöver ju kontakta veckans glada vinnare för att ta reda på vart boken ska skickas.

Den här lottningsomgången pågår fram till fredag 12 december klockan 12.00. Sedan drar jag en vinnare under eftermiddagen.

Jag hoppas att du vill hänga på och sprid gärna adventsutlottningen bland dina vänner. Tipsar du om dagens utlottning på din blogg eller Facebook-sida får du två lotter. Om böckerna inte passar just dig kanske du vinner en present att ge bort.

Lycka till!

Under mitt debutår 2014 har jag kommit ut med fyra böcker fördelade på två olika förlag. Det firar jag här på bloggen med en adventsutlottning där du har chansen att vinna en bok varje vecka i advent. Fyra böcker för fyra söndagar – kan inte bli mer passande.

Kommentarer

 1. Jag vill vara med igen och håller tummarna i veckan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Självklart, ny vecka - nya tummar :-)

   Radera
 2. Klart man hoppas på tur även denna gång :)

  SvaraRadera
 3. Claras å jag hoppas oxå!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar