Fortsätt till huvudinnehåll

Adventsutlottning - tredje advent

Tävlingen är avslutad - ny chans igen på söndag fjärde advent!

Ny adventsvecka - nya möjligheter! Idag på tredje advent startar utlottningen av Guldtian. Tage är på semester med mamma, pappa och lillasyster. Det är kul. Men i affären möter han sura tanten. Och ställs inför ett svårt problem ...

Böckerna i serien Tage på camping vänder sig till nybörjarläsare 6-9 år, men passar även bra att högläsa för yngre barn.

Om du vill vara med i utlottningen, lämna en kommentar till det här inlägget eller skicka ett mail till adressen: ekensten(snabel-a)gmail.com

Den här lottningsomgången pågår fram till fredag 19 december klockan 12.00. Sedan drar jag en vinnare under eftermiddagen.

Jag hoppas att du vill hänga på och sprid gärna adventsutlottningen bland dina vänner. Om du tipsar om utlottningen på din blogg, Facebook-sida eller andra sociala kanaler får du två lotter.

Lycka till!

Under mitt debutår 2014 har jag kommit ut med fyra böcker fördelade på två olika förlag. Det firar jag här på bloggen med en adventsutlottning där du har chansen att vinna en bok varje vecka i advent. Fyra böcker för fyra söndagar – kan inte bli mer passande.

Kommentarer