Fortsätt till huvudinnehåll

Mycket på gång

Med en vecka kvar till boksläpp av nya böckerna Fisketuren och Branden händer en del kul saker. Men än så länge mest i kulisserna ... Jag kan ännu inte berätta allt. Men ett spännande kampanjsamarbete är på gång, en artikel i ett rikstäckande månadsmagasin och en signering.

Däremot kan jag berätta att det blir ett författarbesök i slutet av april. Mitt första i ett större sammanhang. Jag ska träffa barn i klasserna f-3. Skolan har haft ett temaarbete kring Bokjuryn och ska avsluta perioden med en gemensam halvdag i bokens tecken. Jag ska medverka under två kortare storsamlingar där jag blir intervjuad av några barn som agerar reportrar. I de yngre klasserna blir de fokus på Tage eftersom de många av barnen lyft fram just de böckerna som favoriter (!). Hos de äldre barnen kommer fokus att ligga på författaryrket och hur en bok blir till. Ser fram emot en riktigt rolig förmiddag :-)

Men här och nu ska jag jobba med ett nytt manus som vänder sig till barn från 12 år och uppåt. Jag är klar med berättelsen och har jobbat igenom språket några gånger. Kanske blir jag färdig att skicka in till förlaget idag?

Glad fredag!

Kommentarer

  1. Vad mycket du har på gång! Kul! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag lägger en del tid på att nå ut nu vid boksläpp. Kul att jag fått några napp :-)

      Radera

Skicka en kommentar