Fortsätt till huvudinnehåll

Mer att lyssna på

I sommar har vi (främst sonen och jag) fastnat för Unga Radioteaterns serier. Perfekt att lyssna till i bilen under resan. Eller hemma i soffan. I appen Sveriges Radio Play kan du lätt leta fram och lyssna till programmen på telefonen eller paddan. Men här är länkar till våra favoriter på Sveriges Radios webbsida:

Som trolleri - bygger på Mårtens Melins bok med samma namn.

Katitzi - Philomene Grandin läser Katarina Taikons bok.

Skellig - Efter en bok av David Almond (boken finns inte på svenska).

Kommentarer

  1. Bra tips! Nej tyvärr jobbar jag inte på något nytt manus, min bloggsvacka beror på något annat. Jag behöver en paus. Däremot håller jag på med en ny version av mitt gamla manus, och det ska skickas ut till återstående förlag. Och kanske till de som gett kommentarer.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar