Fortsätt till huvudinnehåll

Reflektioner ...

Väl hemma från campingsvängen är det dags att börja tänka böcker igen. Familjens semester är inte slut ännu, men skrivklådan gör sig påmind efter ett tag i stiltje. Det är sådan jag är, jag tänker hela tiden framåt mot nya projekt. Men ibland är det nyttigt med en paus för att se vad jag faktiskt åstadkommit och klappa mig själv på axeln lite.

Fem böcker om Tage på camping samt Nyårsfesten finns att köpa ute i bokhandeln. I augusti kommer de två första böckerna i serien om Emmas liv ut och redan i januari 2016 kommer ännu en bok om Emmas liv. Samtidigt kommer både den första boken i serien om Linus och djursjukhuset och Pandapojken ut. I augusti 2016 kommer Sommarfesten (fristående fortsättning på Nyårsfesten), en bok som har arbetsnamnet Avundsjuk och den andra boken om Linus och djursjukhuset ut. Har jag tur kan det bli ännu fler, men dessa ligger i planen.

Jag skriver inte det här för att skryta eller göra mig märkvärdig. Jag vill påminna både mig själv och andra som skriver om att det GÅR!

För två år sedan hade jag inte fått mitt första manus antaget. Jag hade skrivit, redigerat och gått olika skrivutbildningar under fem års tid. Standardrefuseringar var vardagsmat även om en del uppmuntrande personliga refuseringsmail dök upp. Jag vet inte om jag får mitt nästa manus antaget, men jag vet att så länge jag vill skriva ska jag aldrig någonsin ge upp!

Kommentarer