Fortsätt till huvudinnehåll

Uppstart

När familjen drog på utflykt drog jag igång höstterminens författarjobb. Eftersom jag brukar vara både trögstartad och "blank" när jag inte jobbat på ett tag, hade jag gjort en lista. Och några punkter på listan har jag betat av under dagen. Exempelvis har jag spelat in filmer där jag berättar om böckerna om Emmas liv. Förlaget har önskat sig detta och efter många omtagningar fick jag ihop två snuttar som jag kan titta på utan att dö lilla skamdöden. Men jag visar dem inte här ännu, förlaget ska komplettera filmerna med bokomslag och lite annat.

Jag har också kommit igång med ett utkast till en fjärde bok om Emmas liv. Det gick väldigt trögt att skriva och jag vet inte hur mycket jag kommer behålla. Men nu finns det i varje fall något att bearbeta. Eller förkasta ... ;-)

Kommentarer

 1. Spännande! Hur filmade du? Funderar på något liknande själv när det är dags för boksläpp, men jag vet inte om jag vågar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag filmade helt själv och helt amatörmässigt med min halvbra digitalkamera på stativ. Målet är inte en fräck boktrailer, snarare en personlig hälsning från författaren. Får se hur det funkar ...

   Radera
 2. Åh, måste också spela in en filmsnutt om min nya bok. Några tips till en som inte tagit tag i det ännu? Härligt att du är igång med skrivandet också. Lycka till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Gör ett manus, skicka iväg familjen och ta det inte på för stort allvar :-)

   Radera
  2. Det blev en helt spontan inspelning med en vän som höll i kameran istället. Bra så, då hann jag inte gå och bli nervös :)

   Radera
  3. Det blev säkert bra! Ser vi fram emot ...

   Radera
  4. Det blev säkert bra! Ser vi fram emot ...

   Radera
 3. Å hoppas man får se det färdiga resultatet här sen, jättenyfiken! Jag tycker nästan allt där man ska synas och höras är skitläskigt, imponerad av alla intervjuer och grejer du vart med om!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut blir det visning här :-)

   Radera
  2. Yey!
   Skulle svara på din kommentar hos mig, men lyckades radera den istället! Ja, tror att jag har tillräckligt mycket distans till hemstaden nu så att jag kan uppskatta den lite igen. :)

   Radera
  3. Jag bodde tidigare i Göteborg men nu bor jag granne med mitt barndomshem ...

   Radera

Skicka en kommentar