Fortsätt till huvudinnehåll

Gott nytt år!

2017 ligger framför oss som en nypistad backe, redo för dagens första telemarkssväng ... eller som ett nylagt längdspår över myren kanske?! 

Jag är med familjen i Dalarna för lite jullovshäng, därav skidåkningsreferenserna ... Tyvärr fick vi med oss en baskilusk så det blir även en hel del häng i stugan med dottern som har halsfluss.

Men igår fick jag ett positivt besked från vår husvakt hemma. Jag bad nämligen brorsan att öppna min post och där fanns besked om att jag fått ett stipendium från Sveriges Läromedelsförfattares Förbund. Vad kul och vilken ära att även kunna titulera mig läromedelsförfattare! Det är mina lättlästa böcker för unga och vuxna som bidragit till detta. Ekonomiskt är det inte ett lika stort stipendium som det jag fick förra året men det är definitivt ett erkännande.

Allt gott önskar jag dig inför nya året! Närmast hoppas jag på några åk i backen med sonen som fyller tonåring just idag :-D

(Foto: Kläppen, Sälen)

Kommentarer

  1. Gott nytt skrivår! Och varmt grattis till stipendiet. Vilken gnistrande vacker bild du bjuder på. :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla! För att hålla igång författarlivet behövs både uppmuntran och pengar :-)

      Radera

Skicka en kommentar