Fortsätt till huvudinnehåll

Studier i Skurup

Sitter på tåget från Malmö. Har varit i Skurup på skrivpedagogutbildningen. Det har varit två intensiva dagar med föreläsningar, grupparbeten och samtal. Dessutom hade vi författarbesök av Lina Wolff, nybliven augustpristagare med romanen De polyglotta älskarna. Väldigt intressant att lyssna till hennes erfarenheter även om föreläsningen var styrd av vårt kursupplägg. Att ge och få respons, handleda skrivprojekt och samtida poesi stod också på programmet.

Eftersom det inte finns möjlighet att bo i Skurup sov jag denna gång på hotell i Ystad. Hotell Tornväktaren var verkligen mysigt men jag var helt ensam där! Januari i Ystad drar inte så mycket turister, annars är det verkligen en fin stad.

På väg till tåget smet jag in på biblioteket i Skurup. Jag tycker om att besöka lokala bibliotek. Finns dessutom någon av mina böcker i hyllorna är det ju ännu trevligare ;-)

Kommentarer