Fortsätt till huvudinnehåll

Mera författarbesök

Idag avslutade jag min serie författarbesök och skrivlektioner i lågstadieklasserna på Älvsåkersskolan. Det har varit väldigt roligt och jag har fått fin respons från både lärare och elever. Förutom alla kramar från barnen, berättade flera lärare om elever som kommit igång så bra med sina berättelser att de inte ville sluta skriva. Sådant känns väldigt bra att höra!

Under en period av många författarbesök orkar jag inte göra så mycket mer än att förbereda och genomföra lektioner. Nu väntar några administrativa arbetsuppgifter på mig och sedan ska jag skriva, skriva, skriva i två veckor.

Här kommer några fler bilder från dagarna på Älvsåkersskolan och som du märker tar jag inte kort på eleverna. Målsmans godkännande krävs för att publicera bilder på barn och det har jag inte skaffat mig. Annars vill de flesta gärna vara med på bild ;-)

Kommentarer