Fortsätt till huvudinnehåll

Vårkänslor och campingdrömmar

Jag är inte bara författare ... jag är campare också. Vår familj tillbringar gärna långhelger och sommarsemester i husvagn och detta berättar jag om på bloggen Campingfamiljen. Om du är nyfiken så är adressen: campingfamiljen.blogspot.com. Bland annat hittar du beskrivningar av campingplatser vi besökt, fina utflyktsmål och annat som rör campinglivet. Välkommen in!

Kommentarer

  1. Det känns extremt exotiskt för mig. Har aldrig varit på den typen av resa. Ändå är jag väldigt förtjust i att göra små utflykter i Sverige, gärna till någon runsten, något trevligt slott eller någon klosterruin med intakt örtträdgård. Och allt sådant kan man ju klämma in på camping! Plus skog och mark, vilket ju inte är så dumt det heller.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha! Det är mycket sådant vi gör... Gofika på stenugnsbagerier och matinköp på gårdsbutiker är andra sysselsättningar. Campingplatsen är vår bas och det är bra om den är trevlig och har en rolig minigolfbana. Vårt campingliv har ju lagt grunden till mitt författarskap :-D

      Radera

Skicka en kommentar