Fortsätt till huvudinnehåll

Topplistan

Jag jobbar vidare med mitt råmanus. Igår lyckades jag verkligen hålla ångan uppe och fick ihop en massa bra saker. Idag känns det mer "sådär".

I en kommentar till förra blogginlägget jämförde jag mitt nuvarande skrivande med att åka slalom. Mitt synopsis är portar och det gäller att ta sig förbi dem på bästa sätt. Ibland gör jag snygga, skärande svängar precis invid flaggan. Men ibland kommer jag för långt ifrån och slösar tid (ord). ELLER så kanske jag råkar gränsla och/eller kör ur banan. Till skillnad från en slalomtävling får jag promenera upp i backen hur många gånger som helst och börja om ...

Hur som helst piggar jag upp mig med en topplisteplacering. Minifakta om djurungar i staden finns i fin-fint sällskap på Adlibris tio-i-topp-lista över barnfaktaböcker i kategorin djur & natur. Härligt att se!

Kommentarer

  1. Är för tillfället helt off pist själv. Men grattis till fin placering!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Off pist, den liknelsen glömde jag. I know the feeling, hoppas det släpper snart. De ä bar å åk!

      Radera

Skicka en kommentar