Fortsätt till huvudinnehåll

Stipendium

Stolt och glad är jag över att ha tilldelats vistelsestipendium till Alltidhults skola i Blekinge! Det innebär att jag under en vecka får möjlighet att bo och arbeta i vacker och fridfull miljö, utan både tv och Wi-Fi (!). I maj reser jag tillsammans med min vän och skrivarkollega Angelica Öhrn och vi hoppas på en lika fin och produktiv vecka som förra året då vi var i Sveg.

Författaren och nobelpristagaren Harry Martinson har varit elev på Alltidhults skola. Sedan många år ägs och drivs anläggningen som hembygdsgård av Alltidhults Intresseförening och skolan är numera byggnadsminnesförklarad.

Kommentarer

  1. Nämen, gud så härligt! Grattis!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Även om jag just nu författarjobbar på heltid så blir det mer skrivro om jag reser bort. Och det är fantastiskt roligt att åka med en kollega :-)

      Radera

Skicka en kommentar