Fortsätt till huvudinnehåll

Leva & Fungera

Just nu (4-6 april) pågår mässan Leva & Fungera på Svenska Mässan i Göteborg. Det är Nordens största mötesplats för hjälpmedel och tillgänglighet. I monter B07:40 finns Språkbussen som bland annat skapar pedagogiskt material med TAKK (tecken som alternativ kompletterande kommunikation), appar och film.

Hos Språkbussen finns även möjlighet att bläddra i några av mina böcker. Där finns också information om mina författarbesök och skrivlektioner i grund- och särskola, särgymnasium och inom Lärvux.

Självklart är jag jättetacksam att Annika som driver Språkbussen vill visa mina böcker i sin monter och vi märkte med en gång att våra "produkter" kompletterar varandra. Personalen på ett serviceboende för unga vuxna med intellektuell funktionsnedsättning bestämde sig direkt för att beställa hem böckerna om Emmas liv.Kommentarer

  1. Vad kul! Det känns verkligen som om du fyller en väldigt viktig funktion med ditt skrivande. Människor som kanske inte skulle läsa alls annars får tillgång till böckernas värld.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack. Precis vad jag önskar ... skapa bokslukare (nåja!) bland de som har längst väg.

      Radera

Skicka en kommentar