Fortsätt till huvudinnehåll

Fint om Nyårsfesten

Boken Nyårsfesten kom ut under mitt debutår 2014 och är min första bok på Nypon förlag. Med bokbranschens mått mätt är den gammal nu ... Men Nyårsfesten är verkligen inte daterad och det är roligt att hitta en recension även om det gått några år. Bloggen Endast Eböcker drivs av "Bokskorpionen" och idag finns ett nytt inlägg om Nyårsfesten. Det är helt underbart att bli så förstådd med en bok, jag blir faktiskt lite rörd. Och stolt såklart!

Jag anar att det kan vara svårt att få tag på Nyårsfesten, på förlagets webbsida står det att den är slutsåld. Men jag har några exemplar hemma hos mig, så hör av dig om du vill köpa.

Med dessa ord önskar jag en trevlig helg ...

Kommentarer

  1. Men vad kul! Jag köper gärna ett ex av dig!

    SvaraRadera
  2. Själv tycker jag att det är du, Ann-Charlotte, som är så himla skicklig på att med få ord ge uttryck för många tänkvärda situationer och känslor! Duktiga du!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar