Fortsätt till huvudinnehåll

In Love with Love

Jag har precis fått se och godkänna den engelska översättningen av Emmas liv - Kär i Kärleken, eller Emma´s Life - In Love with Love, som vi säger nu. Med mina rostiga engelskakunskaper hade jag inte så många kommentarer att komma med. Men det var en mäktig känsla att få se mina ord på ett annat språk!

I samma veva har jag godkänt korrektur för sjätte boken om Emma, som heter Middag för två och kommer ut i januari 2018. Snart har jag nya omslag att visa upp här på bloggen men idag kan jag i varje fall bjuda på en av Christina Heitmanns fina illustrationer ur Middag för två. God måndag!

Kommentarer

 1. Middag för två är väl den som du skrev i Alltidhult? :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja,det blir Dinner for two när vi översätter ;-)

   Radera
 2. Så kul att Emma kommer ut på engelska! :-) Stort grattis! Jag blir så glad för din (och Emmas) skull! Väldigt roligt att se att nästa bok om Emma är på gång också. Jag ser mycket fram emot att läsa den. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas på att Emma ska möta nya läsare på engelska.

   Radera

Skicka en kommentar