Fortsätt till huvudinnehåll

Nya bokningar

Nu tänker jag avsluta en inte alltigenom lyckad vecka här på hemmakontoret. Jag har haft (och har fortfarande) strul med bilder till en kommande faktabok. Dessutom blev första manuset i en ny serie dissat av förlaget. Nåja, hela idén sågades inte, men just den här berättelsen. Som bekant blir det inte alltid som man tänkt sig ... men givetvis kan det bli bra ändå. Det ska jag se till i nästa vecka!

Jag har i alla fall korrat min kapitelbok som jag skrev på uppdrag i våras. Nu är texten satt med Catarina Batistas illustrationer och hela paketet ska inom kort skickas till tryck. Eftersom jag fortfarande inte vet hur mycket jag får berätta så säger jag bara att jag är riktigt nöjd med boken!

En annan bra sak är att bokningarna inför vårterminen börjar trilla in. Den här veckan har jag blivit bokad för tre dagars skolbesök i min hemkommun OCH en öppen föreläsning för vuxna i Mellerud. Den senare kommer att ha fokus lättläst för personer med funktionsvariation.

Förresten, just nu kan du tävla om Taggad på InstaNypon förlags Facebook-sida. Kolla efter filmen "en hissnande läsupplevelse" där Sandra presenterar boken. Trevlig helg!

Kommentarer