Fortsätt till huvudinnehåll

Läs för mig!

Eftersom jag rest hit och dit under den senaste veckan, har jag inte hunnit blogga i realtid. Men en av resorna gick till Lidköping, där jag pratade om böcker och läsning på läskonferensen Läs för mig!. Det är IF Metall Västra Skaraborg som arrangerar den här dagen för att inspirera och peppa medlemmarna att läsa tillsammans med sina barn och barnbarn och det var tredje gången jag medverkade. Det här är ett fantastiskt initiativ av IF Metall och något som fler fackförbund eller andra organisationer borde ta efter.

Jag fick även möjlighet att träffa författarkollegorna Linda Palm och Joke Guns och trevligt nog hann vi att prata lite extra under lunchen. Joke Guns är arrangör för barnboksfestivalen SMÅbus och jag är väldigt sugen på att åka dit. Men om jag inte missminner mig så krockar det med familjens fjällvandringsresa. Vi får väl se ...

På gruppbilden finns Linda, Joke, Camilla från IF Metall, Lena som är bibliotekarie på Lidköpings bibliotek och jag. Den andra bilden föreställer mig "in action" (Tack, Linda!).

Kommentarer