Fortsätt till huvudinnehåll

Slutspurt november

Vilken slutspurt i november ... som jag tidigare nämnt var jag bokad på fler olika författarbesök samtidigt som jag skulle lämna respons på upptifter till kursen på Linnéuniversitetet. Nu är allt detta klart och istället väntar en intensiv period av eget skrivande. Även om det kommer innebära mycket arbete även under december, så har jag förmånen att bestämma över mina egna dagar. Jag har inga andra inbokade jobb.

Men jag gärna emot nya bokningar av författarbesök och föreläsningar under 2020. Jag bokas hos Författarcentrum Väst och i den här länken hittar du min presentation. Sjävklart kan du även ställa frågor via mail direkt till mig: ekensten(at)gmail.com

I måndags besökte jag bibliteket i Fagersta och deltagarna i en bokcirkel där man läser böcker på lättläst svenska, bland annat några av mina böcker om Emmas liv. Efteråt skrev Fagersta bibliotek såhär på sin Facebook-sida:

Författaren Ann-Charlotte Ekensten besökte i måndags Fagersta bibliotek. Inför en engagerad publik bjöd hon på en uppskattad föreläsning.

Författarbesöket är en del av bibliotekets projekt ”lättlästa bokcirklar med författarbesök”. Elever som studerar svenska som andraspråk deltar i en bokcirkel. Deltagarna får varsin lättläst bok som de läser och sedan samtalar kring tillsammans med författaren. Projektets syfte är att bidra till språkutveckling, då läsning av skönlitteratur är en viktig del i att lära sig ett nytt språk.

Kommentarer