Fortsätt till huvudinnehåll

Boka författarbesök

 Ny almanacka, nya uppdrag! Nu tar jag emot bokningar av författarbesök under 2021. Inget är som vanligt men vi tar det som det kommer. Hösten har gett mig god erfarenhet av digitala författarbesök och till våren kan vi även ha lektioner utomhus - det finns bra alternativ om vi inte kan mötas i ett klassrum. 

Att på riktigt inse att det finns en människa bakom varje bok är en spännande upplevelse och många gånger växer lusten att både läsa och skriva efter ett författarbesök. Jag erbjuder författarbesök där jag berättar om mina böcker och mitt yrke, avslöjar hur jag får idéer och visar hur samarbetet med olika illustratörer fungerar. Eller så arrangerar jag berättar- och skrivlektioner där vi skapar tillsammans. Beställarens önskemål och gruppens sammansättning får styra. Jag kan använda tecken som stöd till talet vid mina författarbesök.

Mer information om författarbesök och bokning finns hos Författarcentrum. 

Tips för finansiering av författarbesök

Skapande skola är ett komplement till skolornas egen kulturbudget. Både förskolor och skolor kan söka ekonomiskt stöd för bland annat författarbesök och skrivlektioner. Hos Kulturrådet kan du läsa mer om Skapande skola. 

Inom Västra Götalandsregionen och i Region Halland kan mina författarbesök och skrivlektioner bokas med ett regionalt ekonomiskt stöd. Det innebär att respektive region står för halva mitt arvode. 

Här hittar du mitt arrangemang i Kultur i Västs Kulturkatalog.

Här finns mitt program i Region Hallands subventionerade kulturprogram.

Välkommen att höra av dig!Kommentarer