Fortsätt till huvudinnehåll

Att vänta ...

Att vänta är en stor del av det skrivande livet. Jag har hittat inlägg om denna eviga väntan hos många bloggande författare. Även om jag inte är framme vid målsnöret riktigt än vet jag vad det är att vänta. När ett manus är inskickat till förlag tar det ofta upp till ett halvår innan det kommer något svar. Just den väntan är så oöverstiglig att jag med tiden faktiskt lärt mig att ignorera den. Nu väntar jag på något helt annat. Nu väntar jag på att ett par tillfrågade illustratörer ska ge sin bild av min berättelse. Det är en häftig väntan!

Men väntar verkar både nya och etablerade författare göra, i olika faser ... läs bara här:

AnnaMaria Jansson på Debutantbloggen
Simona Ahrnstedt
Sofia Johansson
Christin Ljungqvist
Johanna Lindbäck

Kommentarer

  1. Ja, tänk att denna väntan är en gemensam "akilleshäl" för alla oss som skriver. Kul att du länkar till andra bloggar som skriver om samma sak.Det gillar jag. Själv har jag väntat i ett år på ett svar och refuseringen kom igår. Men jag är inte särskilt ledsen utan ser refuseringen som en väg till publicering, när det nu blir!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ett år var mastigt! Men du skickade till flera förlag, eller? Nästa gång så ...

      Radera

Skicka en kommentar