Fortsätt till huvudinnehåll

Textrespons och jultips

Jag har fått återkoppling på bok 2 och 3 från redaktören. Jag öppnade meddelandet med viss darr på manschetten. Tänk om hela dokumentet skulle vara rött?! Men det var inte farligt. Jag har ett par avsnitt att titta på och än så länge är det ingen brådska. Men en sak är lite svår, nämligen de två första meningarna. De två VIKTIGA första meningarna! Det ordnar sig - jag kommer snart på det. Jag har även skickat in två nya manus som fortsättning på de tre första, men där väntar jag ännu på respons.

Egentligen är jag ganska van vid textrespons eftersom jag arbetat som copy i många år och fortfarande skriver mycket i jobbet. Jag tror att det gör mig lite mer hårdhudad för åsikter. Även om det är betydligt mer opersonligt med en artikel för en kundtidning i jämförelse med en egen berättelse.

Maken och jag hade träff häromkvällen. Vi var på ett spännande föredrag med Olof Röhlander. Kan rekommenderas! Innan föredraget hann vi köpa några julklappar i en affär som jag också gärna rekommenderar: Bokskåpet på Värmlandsgatan i Göteborg. Det är en boklåda för barn- och ungdomslitteratur, en jättemysig butik med ett fantastiskt utbud. Dessutom arrangerar man trevligheter. Aktuellt just nu är Adventssagostund 30 november och Bokskåpets julkväll med författare och illustratörer 5 december. Tyvärr kommer jag att missa båda :-(

Kommentarer