Fortsätt till huvudinnehåll

Nya böcker 2016

En dag då näsan rinner, halsen skaver och jag känner mig lite feberyr passar det bra att kläcka några roliga nyheter ... Det blir böcker 2016 också!

Senaste veckan har jag fått definitivt utgivningsbeslut för två nya böcker som ska komma ut i januari nästa år. Dels blir det en tredje bok i serien om Emmas liv som kommer på Vilja förlag, dels blir det en fristående bok som vänder sig till åldern 12-15 år, på Nypon förlag.

Jag kan inte avslöja några titlar ännu men Emma-boken kretsar kring fritidsintresset simning. "12-15-boken" handlar om Ivar och hans stora engagemang för djur, natur och miljöfrågor. Berättelsen om Ivar är mitt hittills längsta manus, men just nu pressar jag mig ännu längre då jag håller på med ett bidrag till Vilja förlags manustävling. Vi får se hur det går ...

Andra roliga nyheter just idag är att både Fisketuren och Branden ligger på topp-tio bland Adlibris mest sålda böcker för nybörjarläsare. Passa på, tävlingen tillsammans med Böda Sand pågår till och med 28 maj!

Kommentarer