Fortsätt till huvudinnehåll

Tage i Lysekil

Inför Familjens dag i Lysekil imorgon 30 maj gjorde Lysekilsposten en artikel om Tage på camping. Och jag hoppas precis som det står i artikeln att det kommer mycket folk till Akademibokhandeln klockan 11-13, då jag är där och signerar. Vädret ser tyvärr ut att bli sådär, så desto större anledning att besöka stadens bokhandel. Inget köptvång råder. För mig är det trevligt att prata bort en stund. Att stå ensam på en signering är inget som lockar. Dessutom delar jag ut fina Tage-vykort - helt gratis. Men jag råkar veta att det finns ett oslagbart bra paketpris för alla fem böckerna ...

Föga förvånande älskar jag boklådor och när vi är ute på campingtur brukar jag besöka alla jag kommer åt. Ofta köper jag något nytt att läsa till mig själv eller barnen, en penna eller ett snyggt anteckningsblock. Men det är också skönt att bara gå runt och titta och känna på stämningen. Hos Akademibokhandeln i Lysekil finns en skön atmosfär som bara kan skapas hos en handlare som brinner för sin stad och för sina böcker.

Om du klickar på bilden blir artikeln läsbar.

Kommentarer