Fortsätt till huvudinnehåll

Sorgset och trotsigt om döden och livet

Helgen avlöpte enligt plan och jag kan stolt kungöra: Här finns en certifierad handledare i språkträning enligt Karlstadmodellen! Tre års halvtidsstudier avslutades med en sista tenta och en öppen föreläsning där vi kort presenterade våra examensuppgifter. Jag är speciellt intresserad av lästräning (menar du det? ;-) och har bland annat skrivit en artikel om detta.

Efter massor av jobb på alla plan - dagjobb, skrivande och studier - har jag idag unnat mig en semesterdag. Inte för att vila, men för att landa och ta hand om en massa lösa trådar. Dagen ägnas åt bokföring, att packa upp resväskor, att uppdatera mig i sociala kanaler, skicka in ett manus (!) och även jobba lite på dagjobbet (!!). Jag hoppas även hinna med en promenad och känna vind och sol mot näsan. Och om en stund kommer sonen hem och ska få mat och pepp inför kvällens friidrottstävling.

Under dagens runda på Facebook fick jag en glad nyhet om Nyårsfesten. LitteraturMagazinet har givit den en riktigt fin recension: Sorgset och trotsigt om döden och livet. EXAKT så vill jag att den boken ska kännas!

Nyårsfesten finns att köpa hos exempelvis: Bokus, Adlibris, Nypon förlag och Glansholms Bokhandel.

Kommentarer