Fortsätt till huvudinnehåll

Fredagsrapport

När jag har mycket att göra blir blogginläggen färre och det märks just nu. Men jag gillar att blogga och lovar att hänga i ...

Förutom att jag skriver på en massa manus har jag även en del framträdanden att förbereda. Nu i veckan var jag i Mellerud och i nästa vecka ska jag till Stockholm för att medverka under seminariedagen Vad gör en text mer begriplig?. Jag vet redan nu att det blir en stor åhörarskara bestående av logopeder, språkvårdare, lärare, skribenter och representanter från olika funktionsrättsförbund. Man kan bli nervös för mindre ...

Men för tillfället håller jag även på med något helt annat. Jag har ett uppdrag som teknisk skribent och arbetar ungefär tio timmar per vecka med att skriva manualer för ett företag i industrisektorn. Det är en väldigt handfast uppgift och en skön kontrast till mycket annat jag gör. Dessutom får jag träffa kollegor och drar in pengar till firman.

Och med denna lilla rapport önskar jag en trevlig fredag!

Kommentarer

  1. Vad kul med Stockholmsseminariet! Och vad fantastiskt med ett företag som faktiskt anlitar ett proffs! Min erfarenhet är att det ofta är t.ex. vi programmerare som sitter och fuskar oss fram. I just mitt fall är det väl ok, men det är långt ifrån alla i min bransch som kan skriva korrekt och begripligt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ska bli jättekul. Och lite nervöst...

      Radera

Skicka en kommentar