Fortsätt till huvudinnehåll

Mellerud på tisdag

Nu på tisdag den 6 mars ska jag åka till Mellerud för ett författarframträdande på Kulturbruket på Dal. Det finns plats för 200 personer i lokalen så om du är det minsta nyfiken på mina böcker och mitt arbete som författare så kom dit, vettja! Jag kommer att fokusera på lättläst för ungdomar och vuxna men självklart berättar jag även om mina barnböcker om någon är nyfiken. Arrangör är kommunbiblioteket i Mellerud. Vi börjar klockan 17:30 och håller på ungefär en timma. Det är fri entré!

Kommentarer

  1. Hade dessvärre inte vägarna förbi:| Hoppas det var kul! (Både för dig och dina åhörare.)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var riktigt kul! Och du hade sannerligen fått plats för publiken blev inte så månghövdad ...

      Radera

Skicka en kommentar