Fortsätt till huvudinnehåll

Fredagstankar

Den här veckan har jag inte skrivit en manusrad ... Istället har jag förberett vårens författarbesök. Under april och maj (främst april!) kommer jag att besöka 35 klasser och just nu har jag kontakt med lärarna på alla skolor. Jag håller även på att snygga till och uppdatera mina olika presentationer.

Men redan den här veckan har jag varit ute på författarbesök. I tisdags besökte jag tre klasser på Stora Mellby skola i Sollebrunn. Stora Mellby skola är en liten skola med under 100 elever och årskurserna är blandade. Jag hade fina möten i klasserna 2-3, 4-5 och åk 6. En journalist från Alingsås Tidning var också där så vi hoppas på en trevlig artikel.

För övrigt har jag blivit bokad att medverka vid Falkenbergs biblioteks och museums projekt Sommarboken. Jag har också sålt min första novell till en veckotidning och arbetat med mitt uppdrag som teknisk skribent. Bra vecka.

Och med bilden på "utställningen" om mitt författarbesök på Stora Mellby skola, önskar jag trevlig helg!

Kommentarer