Fortsätt till huvudinnehåll

Bokmässa på hemmaplan

Det blev en jättetrevlig Halländsk bokmässa på Fyrens bibliotek i lördags. Vi hade en strid ström av besökare hela dagen och ibland blev det till och med trångt mellan borden. Lite förvånad är jag över hur få barnfamiljer som besökte mässan men jag vet att det pågick barnteater samtidigt, vilket kanske krockade lite. Desto fler mor- och farföräldrar hittade till borden med barnböcker och på julafton kommer Linus, Tyra och Tage att ligga under granen hemma hos en hel del familjer.

Som vanligt är det roligt att möta skrivande kollegor och eftersom detta var den femte upplagan av bokmässan har jag träffat många av utställarna tidigare. I barn- och unghörnan hängde jag med Jerker Hultén, Marie Rydell och Lillemor Arnäs och självklart passade jag på att prata och byta böcker med Theréze Ingmarson. Hon har precis kommit ut med Lupinens gåta, som är den avslutande delen i triologin om Sophie i Älvdalen.

Min familj besökte mässan och mig och därför får även jag vara med på bild här nedan ...


Mina bordskollegor Lillemor Arnäs, Marie Rydell och Jerker Hultén.

Kommentarer

Skicka en kommentar