Fortsätt till huvudinnehåll

Författarbesök, läsinspiration & ett nytt manus

Och så var det november. Förlaget förväntar sig en hel del manus framöver men samtidigt har jag nya idéer som pockar på uppmärksamhet. I veckan har jag arbetat med en av de där nya idéerna och igår skrev jag lite som i feber. Det brukar vara ett gott tecken men självklart kan jag inte säga om manuset når hela vägen fram till bok. Jag har ändå såpass mycket tro på texten att jag börjat kolla runt efter potentiella illustratörer. Det är i vilket fall som helst en rolig syssla!

För övrigt har det varit en bra författarvecka med ett författarbesök på fritids och ett intressant föredrag med Anne-Marie Körling, tidigare läsambassadör och ständig läsinspiratör. Extra roligt var det förstås att höra att Taggad på Insta är en populär bok bland hennes elever!

Kommentarer