Fortsätt till huvudinnehåll

Pepp inför Bokmässan!

På torsdag 26 september drar årets höjdpunkt för alla bokälskare igång - Bokmässan i Göteborg!

Mina böcker finns såklart i Nypon och Vilja förlags monter C05:22 och om du vill träffa mig så är det här bästa stället. Om inte förr, så vid torsdagens mingel klockan 17:30. Jag kommer att vara på mässan under torsdag, fredag och söndag. Jag har en del möten inbokade men mest kommer jag att vandra runt, titta, nätverka och lyssna på montersamtal och föredrag på de öppna scenerna. På torsdagen agerar jag själv moderator för ett samtal på Litteraturscenen, När variationen får vara subjekt. Kom gärna och lyssna.

Extra roligt är att min skrivsyster Angelica Öhrn kommer ner från Västerås och bor hos mig under mässan!

I Nypons monter hittar du bland annat min serie Tyras husvagn. Här möter du kaxiga Tyra och hennes fågelskådande pappa och får följa med när de drar ut på campingäventyr med sin runda, lilla husvagn silverkulan. Böckerna passar fint som första kapitelbok för den som precis kommit igång med läsningen.

Kommentarer