Fortsätt till huvudinnehåll

Stjärnorna står fel

Snart är det dags att tona ut den här arbetsveckan och det har verkligen inte varit en vecka då mina stjärnor stått rätt ...

Dotterns skoltaxi strular fortfarande vilket både är stressande och helt omöjligt att förstå. Hur svårt kan det vara liksom? Dessutom blev vår hund biten av en annan hund med två veterinärbesök, oro och en ledsen jycke som följd.

Sedan refuserades mitt lovordade manus, som ett väletablerat förlag bett mig att skriva om. Visserligen gillas berättelsen fortfarande men förlaget i fråga har dragit ner på sin barnboksutgivning sedan vår förra kontakt.

Låt oss hoppas att nästa vecka går mer i dur. När det gäller mitt manus så vet jag att jag har en bra berättelse, annars hade jag aldrig fått personlig feedback, och givetvis ska jag skicka vidare till fler förlag. Sedan förutsätter jag att taxifrågan löser sig och håller tummarna för att hundens sår ska läka fint.

Och dagens bild anspelar inte bara på en skitvecka ... den kan även ge en vink om vad jag jobbar med just nu ;-)

Trevlig helg!

Kommentarer