Fortsätt till huvudinnehåll

Toppenvecka!

Det blev en fin-fin arbetsvecka på kontoret! Jag har skrivit färdigt ett manus som jag haft på jäsning under en lång tid nu. Det är inte en specifikt lättläst bok, utan en "helt vanlig" kapitelbok för 6-9 år. Det finns ett förlag som frågat efter att få läsa en omskrivning av detta manus och nu hoppas jag att det faller i god jord. I vilket fall som helst har det varit roligt att skriva och det känns som en bra start på höstens arbete. Jag har nämligen många manus "på kö" i mitt huvud, plus att jag redan kommit överens med Nypon om att skriva flera nya faktaböcker.

I veckan har jag även nätverkat med två andra egenföretagare och det är alltid givande. Nu hoppas jag att det blir allvar av det ena projektet vi talat om, eftersom det skulle innebära en massa roligt arbete för min del! Men mer om detta kan jag varken sia eller berätta just nu.

För att förstärka den här toppenveckan, kan jag meddela att mina nya höstböcker nu finns att beställa hos Nypon förlag och alla nätbokhandlare. Snart ska jag berätta mer om Linus och Raja, Utelåst och Minifakta om djurungar vid vatten här på bloggen - och avslöja lite bakgrundshistorier kring böckerna.

Nu blir det en veckas semster igen, faktiskt med litterär anknytning. Jag återkommer med vidare rapportering ... Trevlig fredag!

Kommentarer

Skicka en kommentar