Fortsätt till huvudinnehåll

Måndag på kontoret

Jag "villhöver" verkligen jobba och idag funkar det att bryta ledigheten för blogginlägg och lite annat skrivande. Den här veckan skolar vi in dottern på ett nytt fritids så det blir ingen hel arbetsvecka, men jag hoppas ändå hinna med något. I nästa vecka har hela familjen semester igen och först veckan därpå drar höstterminen igång på allvar, med skolstart 19 augusti.

Vad blev det då av min intention att skriva på semstern ...? Nja, inte så mycket som jag önskat. Men jag har i varje fall skrivit en novell som jag hoppas få publicerad i en veckotidning. Jag fick nämligen lite feeling då jag läste en annan av mina noveller i Hemmets Journal nummer 30. Dessutom har jag skrivit en artikel om ett spännande resmål. Du hör, frilansskribenten har aldrig en vanlig semester ...

Den uppmärksamme bloggläsaren har kanske lagt märke till att jag missat månadens haiku i juli, men dikterna får vänta för nu ska jag skriva om troll!

Kommentarer