Fortsätt till huvudinnehåll

Böcker 2017

Januari är inte långt borta och då kommer tre nya böcker från mig ut på Nypon och Vilja förlag: Djurdoktorn: Linus och Flisa, Emmas liv: Kär på riktigt och Minifakta om djurungar i staden.

Nu börjar jag även få besked om vilka manus som blivit antagna för utgivning på samma förlag hösten 2017. Det blir Fakta om älgar, Minifakta om djurungar på landet, en ny bok om Linus i serien Djurdoktorn och en fristående fortsättning till Mer än bara fotboll, arbetsnamnet rör sig kring "kärlek och hat". Sedan kan det faktiskt bli en eller ett par böcker ytterligare - två riktigt roliga projekt är på gång men allt är inte spikat ännu. Hoppas kunna berätta snart!

Självklart hoppas jag även på andra manus som jag har ute hos andra förlag. Bland annat bilderboken som jag skapat tillsammans med Katarina Krebs. Men om dessa manus vet jag ingenting och skulle något av dem antas blir det ingen utgivning förrän tidigast 2018. Förlagen brukar besluta sina utgivningslistor långt i förväg.

Men här kommer utsidan till en av januariböckerna: I Minifakta om djurungar i staden får du träffa ekorren, haren, igelkotten, rådjuret och räven!

Kommentarer

  1. Men åh så gulligt med djurungar i staden! Och du fortsätter att vara sjukt produktiv. Imponerande!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, Annelie! Djurungar i skogen har blivit väldigt poppis och jag hoppas att djurungar i staden oxå blir det :-)

      Radera

Skicka en kommentar