Fortsätt till huvudinnehåll

Halländsk bokmässa

Tidigt i morse körde sonen och jag söderöver för att medverka vid Halländsk bokmässa på Stadsbiblioteket i Halmstad. Efter krångel med vägarbete i centrala staden hittade vi fram till biblioteket och kunde duka upp bordet. Tycker att det ser riktigt bra ut, många fina bokomslag är ju alltid snyggt ;-)

Jag gjorde ett kort framträdande där jag berättade om lättläst i allmänhet och mina böcker i synnerhet. Det gick bra även om jag hade önskat mig fler åhörare ... Lite besviken är jag över antalet besökare på mässan. Framförallt saknade jag barnfamiljerna. Att bibliotekets barn- och ungdomsavdelning var stängd för ombyggnad kanske påverkade. För övrigt är biblioteket i Halmstad en vacker byggnad som ligger precis vid ån Nissan.

Jag träffade flera kollegor från BarnBoksNätet inom Författarcentrum Väst och andra skrivande vänner som jag lärt känna i olika sociala kanaler. Trevligt såklart! Jag fick även en del nya kontakter som förhoppningsvis leder till intressanta samarbeten framöver. Och ett gäng nya läsare kommer i att möta Tage, Linus och de andra karaktärerna i mina böcker. 

Kommentarer