Fortsätt till huvudinnehåll

Förbereder Halländsk bokmässa

Idag förbereder jag min medverkan vid Halländsk bokmässa som arrangeras på Stadsbiblioteket i Halmstad på lördag 26 november. Jag packar böcker och skriver talarkort för ett kort föredrag om lättläst litteratur. Mässan pågår mellan klockan 10 och 16 och jag finns på plats med Tage, Linus, Elsa, Emma, Ivar och alla andra bokkompisar. Klockan 13.40 pratar jag om böcker och lättläst från Nissanscenen på entréplan.

Men EN författare gör ju ingen mässa. Många andra författare, bokförlag, litterära sällskap och annat kulturkul från Halland finns också där. Det blir uppläsningar, samtal, workshoppar och läsinspiration. Naturligtvis finns det massor av fina böcker att köpa, ett perfekt tillfälle att handla julklappar alltså. Alla vill ju ha en bok!

För min del är det en bit att åka till Halmstad. Halland är ett långsmalt landskap och jag bor i den norra delen. Som tur är har jag med mig sonen som sällskap och sidekick. Kom gärna fram och hälsa på oss :-)

Halländsk bokmässa arrangeras av Kultur i Halland tillsammans med Halmstad kommun, Varbergs kommun och Hallands författarsällskap. Program och utställare hittar du här på Region Hallands webbplats.

Kommentarer