Fortsätt till huvudinnehåll

Höstmagasin från Nypon förlag

Nu finns höstmagasinet från Nypon förlag för digital läsning! Ett magasin som är fullproppat med lättläst litteratur för barn och unga. Du hittar även mina böcker och här länkar jag direkt till en intervju där jag berättar om varför jag skriver faktaböcker på lättläst svenska.

Men såklart finns det massor av andra spännande böcker och bland nyheterna är jag väldigt nyfiken på den riktigt lättlästa serien Lingonvägen av Janina Kastevik och Sarah Utas med illustrationer av Matilda Salmén. Dessa böcker riktar sig till barn som är precis i början av sin läsutveckling, som min dotter exempelvis.

Vill du ha ett eget pappersexemplar av magasinet så beställ via mail till: info@nyponforlag.se

Kommentarer

 1. Kan känna igen mig i det där om faktaböcker. Det kan vara hur kul som helst. Själv läser jag gärna grammatikböcker, men smaken är ju, som bekant, som baken.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Själv läser jag just nu mest faktaböcker om att driva företag. Förutom ämnet jag jobbar med i nästa egna faktabok ...

   Radera
 2. Vilken snygg och bra hemsida du har. Här kan man verkligen se hur produktiv du är.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Lisbeth, vad bra att du känner så!

   Radera

Skicka en kommentar