Fortsätt till huvudinnehåll

Kulturhöst!

 Det kan hända att jag råkade boka biljetter till fem föreställningar - musik och teater - före jul ... Jo, det gjorde jag! Plus att jag redan har biljetter till två evenemang som flyttats fram i omgångar. 

Teater och musik är det jag saknat allra mest under pandemin och nu blir det åka av! Först ut är Arvingarna, som spelar på hemmaplan om två veckor. Då ska dottern och jag gå tillsammans. Sedan har jag fått med mig sonen på teater. Vi ska se Riksteaterns föreställning Eufori om den svenska IT-boomens uppgång och fall. Hampus Nessvold spelar huvudrollen och föreställningen innehåller musik av bland annat Rebecca & Fiona. 

Men det kommer mer ... Vi hade i alla fall tur med ramavtalet på Stadsteatern i Göteborg, Håkan Hellström-musikalen Kärlek skonar ingen på GöteborgsOperan, Sara Parkman, Jonas Gardell och Sven Ingvars på Kungsbacka teater. Och efter jul väntar Mando Diao på Storan i Göteborg. 

Nu håller jag tummarna för att pandemin klingar av så som vi alla hoppas!

Här nedan, en liten aptitretare från Eufori ... 

Kommentarer